Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Geroosterde kip met citroen en kruiden
- Ingrediënten:
- boter, citroen, franse kwark, kip, kippenbouillon, laurierblad, peper, tijm, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, druivenpitolie, gedroogde tijm, kerrie, kip, knoflook, knolselderij, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, ui, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept van Jenny Alvares:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Noma:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Cajun koken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Spis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress: