Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Chow Miensaus
- Ingrediënten:
- droge sherry, kippenbouillon, maïzena, rijstwijn, sesamolie en sojasaus
- Keuken:
- Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bleekselderij, boter, bouillon, dragon, droge sherry, eiwit, fazant, gember, knoflook, knolselderij, laurier, lente-ui, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, room, sherry, sojasaus, suiker, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van What's that smell:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking: