Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, ketjap manis, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, olie, olijfolie, peper, sesamolie, suiker, taugé, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Simpel:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit Nopi:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Papa Kazmi:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Recept uit Keukenlab:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl: