Recept van Okoko recepten:
Gebakken varkensvlees met sojasaus
- Ingrediënten:
- basilicum, chilipepers, lichte sojasaus, plantaardige olie, poedersuiker, rijst, knoflook, ui en varkensfricandeau
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakolie, bruine suiker, donkere sojasaus, droge sherry, ei, fijne tafelsuiker, gember, ketjap manis, knoflook, komkommer, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, rijst, rijstwijn, sesamolie, ui, varkensbuik, varkensgehakt, water, witte peper, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Recept uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china: