963 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroensapdruivenpitolieeieidooiereiwitfijne kristalsuikergedroogde gistgistkaneelknoflookmelkolijfoliepeperplantaardige oliepoedersuikerslagroomuiwateryoghurtzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Recept uit Alle smaken van de regenboog:

Volkorenfocaccia

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, gist, olijfolie, patentbloem, volkoren meel en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:

leche frita met zwartevruchtensaus

Ingrediënten:
bloem, bramen, citroenschil, ei, eidooier, kaneel, kaneelstokje, kristalsuiker, maïzena, oud broodkruim, suiker, volle melk, zonnebloemolie en zwarte bessen

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Madeleines

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenschil, eieren, boter, kristalsuiker en plantaardige olie

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Sinaasappeltoetje met lange vingers

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, gekonfijte kersen, kristalsuiker, lange vingers, maïzena, melk, navelsinaasappel, sinaasappellikeur en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Bugnes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroen, eieren, boter, kristalsuiker, maïsmeel, plantaardige olie, poedersuiker, rum, tafelzout en vanille-extract

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Veganistische haver-appelkoekjes

Ingrediënten:
amandel-essence, bakpoeder, bloem, bruine suiker, gedroogde appel, grove havervlokken, kaneel, kristalsuiker, melk, neutrale olie, vanille-essence en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Eenpersoonspruimenclafoutis

Ingrediënten:
bloem, ei, fijne kristalsuiker, plantaardige olie, poedersuiker, rode pruimen, slagroom, vanille-essence, vanillestokje en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Fougasse au sucre

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, olijfolie, slagroom en tafelzout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Beignets à la cannelle

Ingrediënten:
citroenen, eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kaneelpoeder, koolzaadolie, kristalsuiker, tafelzout, vanille-extract, vanillestokje en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bij de koffie uit 1080 recepten:

Rosquillas met citroen

Ingrediënten:
anisette, bakpoeder, bloem, citroenrasp, ei, kristalsuiker, melk, poedersuiker, reuzel en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Amerikaanse pannenkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, beleg naar keuze, bloem, ei, kristalsuiker, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Appelbeignets met ijs

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroensap, fijne kristalsuiker, friszure appel, kaneelijs, poedersuiker, vanille-ijs en zonnebloemolie

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Muffins caramel-banane

Ingrediënten:
abrikozenjam, bakpoeder, bananen, bloem, citroen, eieren, boter, kristalsuiker, plantaardige olie, rum, tafelzout en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Haal meer recepten op...