157 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroensapcourgettegroenteknoflookkruidenlaurierolijfoliepaprikapeperpeterseliepreirozemarijnselderijtomaatvetwaterwortelzonnebloemoliezout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofd witlof met kikkererwten en zoete ui

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, gekonfijte tomaat, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, peper, sjalotten, tijm, witlof, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

WIldfond

Ingrediënten:
distelolie, droge rode wijn, jeneverbessen, knolselderij, kruidnagel, laurier, steranijs, tijm, tomatenpuree, ui, wildbotten, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Jus van eau de vie

Ingrediënten:
botten, eau de vie, gevogeltefond, grappa, jeneverbessen, knolselderij, laurier, maïzena, olie, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui, varkensvleesafsnijsel, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Garnalensoep Met Gerookte Garnalen En Sinaasappel

Ingrediënten:
croutons, gedroogde tijm, garnaal, knolselderij, water, cayennepeper, bakolie, sherry, sinaasappel, slagroom, tarwebloem, knoflook, tomatenpuree, ui, majoraan en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Saus "Baden-Baden"

Ingrediënten:
bruine boter, cassislikeur, distelolie, jeneverbessen, knolselderij, laurier, peperkorrels, reebotten, rode port, rode wijn, rozemarijn, sinaasappelsap, sinaasappelschil, sjalotten, tijm, tomatenpuree, ui, vossenbessen, wildfond en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Reefond

Ingrediënten:
jeneverbessen, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, port, reebotten, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Soort:
bouillon
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Reejus

Ingrediënten:
bloem, jeneverbessen, knolselderij, kruidnagel, laurierbes, olijfolie, peper, port, ree-afsnijsel, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Bapao van Brabantse hazenpeper met rode koolsambal

Ingrediënten:
aalbessengelei, bloem, brooddeeg, hazenvoorloper poten, jeneverbes, kandijsuiker, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, ontbijtkoek, prei, pure chocolade, rode koolsambal, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui en winterwortel

Keuken:
Aziatisch / Hollands
Soort:
wild
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Vossenbessensaus

Ingrediënten:
distelolie, jeneverbessen, knolselderij, kruidnagel, laurier, peper, peperkorrels, port, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalotten, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vossenbessen, wildbotten, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Rozenbottelsaus

Ingrediënten:
distelolie, jeneverbessen, knolselderij, kruidnagel, laurier, peper, peperkorrels, port, prei, rode wijn, rozemarijn, rozenbottels, sjalotten, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wildbotten, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Brabantse hazenpeper

Ingrediënten:
aalbessengelei, bloem, hazenvoorloper poten, jeneverbes, kandijsuiker, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, ontbijtkoek, peterselie, prei, pure chocolade, rode wijn, spekjes, tijm, tomatenpuree, ui, winterwortel en zilveruitjes

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Patrijs uit de oven met knolselderpuree

Ingrediënten:
eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kippenbouillon, knolselderij, nootmuskaat, olijfolie, patrijzen, peper, prei, rode wijn, room, selderij, sjalotten, tijm, tomatenpuree, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Basisrecept uit Smaakvrienden:

Groentefond

Ingrediënten:
champignons, knolselderij, laurier, olijfolie, peterseliestelen, prei, tijm, tomaat, ui, venkel, winterwortel, witte peperkorrels en witte wijn

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Hertenbouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bospaddenstoelen, graankorrels, hertenbotten, jeneverbes, knoflook, knolgroenten, knolselderij, laurier, olijfolie, peper, spruitjes, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Geroosterde oerknol steak

Ingrediënten:
cherrytomaatjes, extra vierge olijfolie, gorgonzola, groenten, knolselderij, olijfolie, pijnboompitten, steaks, tijm, tijm, tomaatjes, tomaten en 
zout en peper

Haal meer recepten op...