Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Heet haantje
- Ingrediënten:
- azijn, braadkuiken, djinten, knoflookpoeder, sambal, suiker, tomatenketchup, tomatenpuree, ui, ve-tsin en water
- Keuken:
- Indonesisch / Hollands
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gember, groente, koriander, limoensap, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Thug kitchen:
Bijgerecht uit Spice Wise:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Lunch uit Vegan Genial:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Honey & co:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Italiaans koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: