Recept uit De Smaakbijbel:
Dhal met komijn en citroen
- Ingrediënten:
- arachideolie, chilipeper, citroensap, citroenschil, garam masala, gember, komijn, kurkuma, splitkikkererwten, ui en water
- Soort:
- stoofgerecht / veganistisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, garam masala, gemberpoeder, kaneel, knoflook, komijn, komijnzaad, komkommer, koriander, kruiden, kruidnagel, kurkuma, olie, olijfolie, peper, specerijen, suiker, tomaat, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: