Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Lamsempanado's
- Ingrediënten:
- boter, bruine suiker, ei, eidooier, kaneelpoeder, lamsgehakt, olijfolie, paprika, tomatenpuree, ui, water, wortel en zelfrijzend bakmeel
- Keuken:
- Mexicaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, bladpeterselie, bloem, champignon, citroen, citroensap, eidooier, knoflook, laurierblad, melk, olie, peper, prei, selderij, sjalot, ui, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Bartje Boemboe:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: