Recept uit Eten in Italie:
Sint-jakobsschelpen met boter en citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, peper, peterselie, sint-jakobsschelp, visbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Bijgerecht uit Home made zomer:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: