141 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebruine basterdsuikercitroensapeigembergroenteketjap benteng manisknoflookkorianderlente-uilichte sojasauslimoensappindakaasrijstazijnsambal oeleksesamoliesesamzaadsperziebonentaugétomaatuiwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Koude komkommer en zeewiersoep

Ingrediënten:
bruine suiker, donkere sesamolie, honing, japanse 7-kruidenmix, kombu dashi, komkommer, lente-ui, mirin, sesamzaad, sojasaus en wakame

Keuken:
Japans / Koreaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:

Eieren en tomaten in sojasaus - pindang telor dan tomat

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemberwortel, goela djawa, groente, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, margarine, sambal trassi, tomaat, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gebakken aubergine met koude sojasaus - tèrong tjoloh-tjoloh Agus

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, ketjap benteng asin, knoflook, komkommer, limoensap, olie, sambal oelek, sambal trassi, ui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Huang gua chao roupian - Geroerbakte komkommer met varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, chilibonensaus, chilipepervlokken, donkere sojasaus, droge sherry, knoflook, komkommer, lichte sojasaus, mager varkensvlees, maïsmeel, rijstwijn, roze peperkorrels, sesamolie, suiker, witte rijstazijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Zwemkrab met zoete zwarte-pepersaus, okra en met kaneel ingemaakte komkommer

Ingrediënten:
anijssterren, banaansjalot, boter, donkere sojasaus, fijne kristalsuiker, gedroogde garnalen, gerookte pancetta, grof zeezout, kaneelstokjes, kerrieblaadjes, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, maïzena, mirin, oestersaus, okra, rijstazijn, rode chilipeper, sake, witte misopasta, zonnebloemolie, zwarte peper, zwarte peperkorrels en zwemkrabben

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:

Sushi-donuts

Ingrediënten:
avocado, dashi, gerookte ham, komkommer, lente ui, limoen, olie, radijs, rijstazijn, sojasaus, suiker, sushirijst, tonijn, wit sesamzaad en zwart sesamzaad

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse zomer pastasalade met gedroogde tomaten

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, gedroogde tomaten, gember, ingelegde japanse gember, kombu dashi, komkommer, maïsolie, nori, ramen noedels, rijstwijnazijn, roerei, sojasaus, suiker, wasabi en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse zomer pastasalade met paddestoelen

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, ingelegde japanse gember, kombu dashi, komkommer, maïsolie, nori, ramen noedels, rijstwijnazijn, roerei, shiitake, sojasaus, suiker, wasabi en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse zomer pastasalade met zwarte of witte sojabonen

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, ingelegde japanse gember, kombu dashi, komkommer, maïsolie, nori, ramen noedels, rijstwijnazijn, roerei, sojasaus, suiker, wasabi, witte sojabonen, zout en zwarte sojabonen

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...