Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Gestoomde zeebaars met gember en lente-ui (Qing Zheng Lu Yu)
- Ingrediënten:
- gember, lente-ui, olie, shaoxingwijn, sojasaus en zeebaars
- Keuken:
- Chinees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, ei, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, koriander, lichte sojasaus, limoen, limoensap, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, sambal oelek, sesamolie, sesamzaad, suiker, taugé, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit Thug kitchen:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: