Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, citroenrasp, citroensap, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit BioBudget:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak: