Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Champignons farci - Gevulde champignons
- Ingrediënten:
- boter, champignons, gekookte ham, kaas, peper, peterselie, ui, witbrood en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- paddenstoelen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: