Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, citroen, citroensap, courgette, gehakt, groente, knoflook, kruiden, munt, olie, oregano, peper, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het grote vegetarische kookboek:
Recept uit NAJAT:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Istanbul: