Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, kip, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, room, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Cajun koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: