Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Kipkroketten
- Ingrediënten:
- ei, foelie, frituurvet, kippendijfilet, nootmuskaat, paneermeel, witte boterhammen en witte peper
- Keuken:
- Nederlands / Joods
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, ei, eidooier, frituurolie, gehakt, half-om-halfgehakt, kaneel, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, specerijen, suiker, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: