211 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemcitroencitroensapeieidooierkaneelknoflooklauriermelkolijfolieoud broodpaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsjalotslagroomspinaziesuikertijmuiwitbroodwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Brood- en appelshalet met melk

Ingrediënten:
boter, challe, citroensap, citroenschil, ei, honing, kaneel, krenten, melk, nootmuskaat, rozijnen, rum, suiker, zoete appel en zure appel

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Koolrollade met een vulling van brood en kastanjes

Ingrediënten:
bloem, boskoop-appel, boter, groentebouillon, kastanjes, koolzaadolie, melk, nootmuskaat, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, prei, room, salieblaadjes, tijm, ui, witte koolbladeren, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Rillettes van gerookte makreel

Ingrediënten:
boter, cocktailaugurken, droge witte wijn, gerookte makreel, nootmuskaat, verse tijm, witbrood en zwarte olijven

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kalfsvlees, gevuld

Ingrediënten:
boter, citroensap, kalfsgehakt, magere kalfslapjes, maïzena, margarine, nootmuskaat en oud witbrood

Soort:
vlees
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Lunch / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Welsh rabbit

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, chesterkaas, nootmuskaat, pale ale en witbrood

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Roquefort-toast

Ingrediënten:
boter, cognac, nootmuskaat, oud brood, peper, peterselie, roquefort en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Gepocheerde eieren met asperges

Ingrediënten:
asperge, bloem, boter, brood, ei, melk, nootmuskaat, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:

Kruidensoep

Ingrediënten:
boter, brood, eierdooier, kippenbouillon, nootmuskaat, room, verse bieslook, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse kervel, verse peterselie, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht uit Toscane:

Spinaziesoep

Ingrediënten:
boter, brood, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, spinazie, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Broodpudding met abrikozen, krenten en rozijnen

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, donkerbruine basterdsuiker, ei, gedroogde abrikozen, koekkruiden, krenten, melk, nootmuskaat, oud brood, rozijnen en slagroom

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met eend en meiknolletjes

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, brood, gekonfijte eendenbout, meiknol, nootmuskaat, peper, sjalot en wortel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / crumble/gratin
Haal meer recepten op...