Recept uit Karsu's Kitchen:
Oma's oliebollen - Züngül
- Ingrediënten:
- arachideolie, bloem, citroensap, gist, suiker en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- zoet / frituur
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, dragon, ei, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, slagroom, sojasaus, suiker, ui, vruchtensap, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Karsu's Kitchen:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Recept uit 101 ballen:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: