Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakolie, broccoli, ei, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, maïzena, olie, peper, pindakaas, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, suiker, ui, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit NAJAT:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Rauw:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rauw:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / voorgerecht uit Indonesisch koken: