Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Italië:
Fettunta - Brood met olijfolie
- Ingrediënten:
- ciabatta, extra vergine olijfolie, knoflook en zeezout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, ciabatta, citroen, citroensap, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, stokbrood, tijm, tomaat, ui, water, witbrood, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Italië:
Picknick / ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Picknick / ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Recept uit Twaalf:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten met z'n allen:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit De dikke vegetariër:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / lichte maaltijd uit Chez Adriaan:
Recept uit Yo Kids:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Amuse / diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept van Chickslovefood:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept van Okoko recepten: