Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, groentebouillon, kervel, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tuinkruiden, ui, water, zout, zuivel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Deutsche Küche:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / avondmaal uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Bouillon: