Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, gruyère, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Miss Fromage:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken: