Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, spinazie, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept uit Koude keuken:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / nagerecht uit Lima - het kookboek:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Recept uit De kunst van het koken: