Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Brosse munt-chiliparatha's
- Ingrediënten:
- chapatimeel, chilipoeder, ghee, knoflook, komijnzaad, munt, plantaardige olie, water en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, erwten, gember, groente, hamburgers, kaneel, knoflook, komijn, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruiden, kurkuma, olijfolie, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Recept uit Papa Kazmi:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / voorgerecht uit Recepten voor de wok:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Papa Kazmi:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Food & Friends: