Recept uit Eten in Italie:
Gesmoord rundvlees
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, droge witte wijn, jeneverbes, laurier, olijfolie, parmaham, peperkorrels, runderbouillon, rundvlees, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, cayennepeper, cognac, garam masala, groente, kaas, knoflook, laurier, maïzena, olijfolie, peper, rode paprika, rode wijn, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept uit Jong a/d kook:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: