Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Stamppot van prei
- Ingrediënten:
- aardappel, blanke bouillon, boter, bouquet garni, nootmuskaat, peper, preigroen, preiwit, ui, water en zout
- Keuken:
- Belgisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroen, citroensap, groente, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, selderij, suiker, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers: