Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Pinda-sojasaus bij Vietnamese loempia's
- Ingrediënten:
- citroenblad, gember, knoflook, rauwe pindas, rode peper, sojasaus, water, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Vietnamees
- Soort:
- vegan / saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gember, ketjap benteng manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, limoen, limoensap, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, sambal oelek, sesamolie, suiker, taugé, ui, water, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Bonen!:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht uit Nigella bijt:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt: