509 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebruine basterdsuikerbruine suikercitroensapeigemberketjap benteng manisknoflookkomkommerlimoensapmaïzenaoliepepersambal oeleksesamoliesesamzaadsojasaustomaatuiwaterwortelzoete indonesische sojasauszonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

Babi ketjap

Ingrediënten:
arachideolie, djahé, goela djawa, hamlappen, kemirinoten, ketjap manis, ketoembar, kippenbouillonblokje, knoflook, laos, salam, speklappen, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Recept uit Wrap 'n roll:

Pannenkoeken met lente-uitjes

Ingrediënten:
bloem, chinese zwarte azijn, knoflook, lente ui, olie, sesamolie, sherryazijn, sojasaus, suiker, wit sesamzaad en zwart sesamzaad

Keuken:
Aziatisch
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Jolande Vos

Recept van Beproefd:

Perfecte Babi Ketjap & Pinot Noir

Ingrediënten:
aardappelpuree, bruine suiker, citroensap, courgette, doperwten, eieren, feta, geitenkaas, ham, kaas, ketjap manis, knoflook, mulfilet, olie, perzik, schouderkarbonade, uien en gember

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tam konijn met sinaasappel - kelintji berkoeah djeroek manis

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, jong konijn, ketjap benteng manis, limoensap, maïzena, sambal oelek, sinaasappel, tam konijn, voorjaarsui, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Lente Groente Kom Met Rode Curry Limoensaus

Ingrediënten:
bruine suiker, druivenpitolie, gember, groene asperges, groentebouillon, knoflook, lente-ui, limoen, limoen, maïzena, mini paksoi, pijlwortelmeel, pindakaas, rijstnoedels, rode currypasta, sojasaus, tofu en zout

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gestoofde eend uit Bali

Ingrediënten:
gemberwortel, goela djawa, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, limoensap, olie, rode peper, salamblaadjes, sereh, tamarindepasta, tamme eend, tomaat, trassi en ui

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gado-gado met warme pindasaus

Ingrediënten:
aardappel, bieflappen, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gebakken emping, gefruite uitjes, ijsbergsla, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, komkommer, lente ui, pindakaas, sambal oelek, sesamzaad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui en zonnebloemolie

Haal meer recepten op...