Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gefrituurde courgette in azijn en knoflook
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, groente, knoflook, plantaardige olie, wijnazijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, bouillon, citroen, courgette, ei, groente, kaas, laurier, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, rode ui, rode wijn, suiker, tijm, ui, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: