Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroencitroensapeigembergroenteknoflookkorianderlente-uimuntolijfoliepeperpeterselierode paprikarode uisjalotsojasaussuikertomaatwaterwortelzonnebloemoliezout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kip met komkommer

Ingrediënten:
citroensap, gevogelte, kipfilet, kippenbouillon, komkommer, olijfolie, peper, sjalot, verse munt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Komkommer met garnalen

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, droge witte wijn, ketjap benteng manis, kippenbouillon, komkommer, olie, peper, tomaat, ui, verse garnalen, verse peterselie, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Komkommer in tomatensaus

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, olie, peper, sambal oelek, tomaat, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Gevulde komkommers

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, broodkruim, citroensap, droge witte wijn, ham, komkommer, paddestoelen, peper, suiker, tomaat, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bijgerecht uit Een kookboek.:

Gefrituurde ui

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, groente, melk en rode ui

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Koude komkommer en zeewiersoep

Ingrediënten:
bruine suiker, donkere sesamolie, honing, japanse 7-kruidenmix, kombu dashi, komkommer, lente-ui, mirin, sesamzaad, sojasaus en wakame

Keuken:
Japans / Koreaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade

Recept uit Salade:

Komkommer-meloensalade met feta

Ingrediënten:
cantaloupemeloen, extra vierge olijfolie, feta, gemalen komijnzaad, geroosterde watermeloenpitten, komkommer, munt, olijfolie en rode ui

Soort:
salade / vegan
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:

Vichyssoise van komkommer en sla

Ingrediënten:
bieslook, bloemige aardappel, boter, botersla, brood, crème fraîche, groentebouillon, komkommer, koolzaadolie, little gem, olijfolie, prei, slagroom, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Komkommer met gerookte paling

Ingrediënten:
augurk, gerookte paling, komkommer, olijfolie, sjalot, tomaat en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / vis
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:

Komkommer-avocadogazpacho met nori

Ingrediënten:
avocado, boerenkoolcress, kelp, knoflook, komkommer, nasturtium cress, nori, olijfolie, pimpernel, rode pepervlokken, sesamolie, sjalot, venkelblad, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelsla met ei en komkommer

Ingrediënten:
ciderazijn, ei, extra vierge olijfolie, gele ui, komkommer, mosterdpoeder, nieuwe aardappel, peper, peterselie, sjalot, wijnazijn en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gazpacho van komkommer en zuring

Ingrediënten:
groene chilipeper, groene paprika, ijsblokjes, knoflook, knoflookolie, komkommer, mosterdzaad, peper, sjalot, suiker, venkelknol, witte wijnazijn, zout en zuring

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Spinazietaart met komkommer-salsa

Ingrediënten:
ansjovis, bosuitjes, dille, eieren, filodeeg, honing, komkommer, munt, olijfolie, paneermeel, roomboter, roze peperbessen, spinazie, zout, uien, kruiden en zachte geitenkaas

Haal meer recepten op...