Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, knoflook, koriander, laurier, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Bijgerecht uit Koch!:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Turkse kookkunst:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Ontbijt uit Gezond slank met dr. Frank: