Recept uit Keukenlab:
Marinade voor kip
- Ingrediënten:
- baksoda, maïzena, olie en sojasaus
- Soort:
- vegan / marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, droge sherry, ei, gember, groene paprika, ketjap benteng manis, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, olie, peper, plantaardige olie, prei, rode paprika, sambal oelek, sesamolie, sherry, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zoete indonesische sojasaus, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit Zomerslank met Sonja:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Lunch / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst: