123 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebleekselderijbotercitroencitroensapdijonmosterddillegedroogde tomaatgembergroentebouillongrof zeezoutknoflookkruidenmuntolijfolierode uisjalotsuikertijmuiwalnotenwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Kwartels aan een spies

Ingrediënten:
boerenbrood, citroen, droge marsala, honing, knoflook, kwartels, olijfolie, pancetta, pane di campagna, peper, peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soep van geglaceerde wortel met mosterd

Ingrediënten:
boter, dijonmosterd, druivenpitolie, esdoornsiroop, groentebouillon, honing, kervel, maïsolie, peterselie, suiker, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soep van geglaceerde wortel

Ingrediënten:
boter, druivenpitolie, esdoornsiroop, groentebouillon, honing, kervel, maïsolie, peterselie, suiker, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Salade van in de oven gebakken pastinaak, puy-linzen en waterkers

Ingrediënten:
citroensap, harde geitenkaas, honing, knoflook, koolzaadolie, laurier, mosterd, parmezaanse kaas, pastinaak, peterseliestelen, puy-linzen, ui, waterkers, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Eendenmousse

Ingrediënten:
fritessaus, gele kerstomaat, gerookte eendenfilets, honing, magere kwark, noten, peper, peterselie, rode wijn, sla, smeerkaas, toast, witte gelatine, zachte roomkaas, zout en zure room

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Meloen met gerookte kip en mozzarella

Ingrediënten:
citroensap, gerookte kipfilet, honing, limoensap, meloen, milde olijfolie, mozzarella, ogenmeloen, peper, verse koriander, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Bloemkoolsalade met druiven en kaas

Ingrediënten:
blauwe druiven, bloemkool, cheddar, dijonmosterd, hazelnoten, honing, peterselie, raapzaadolie, rozijnen, sherryazijn, zout en zwarte peper

Soort:
salade / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Kleverige BBQ-spareribs

Ingrediënten:
donkerbruine suiker, donkere sojasaus, gladde peterselie, honing, lente-ui, limoensap, mais, olijfolie, peper, rode paprika, tomatenketchup, varkenssparerib, worcestersaus en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
barbecue/grill / sous-vide / varkensvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Winterse tomatensoep

Ingrediënten:
gedroogde tomaat, groentebouillon, honing, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, tijm, tomaat uit blik, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Winterse tomaten en rijstsoep

Ingrediënten:
arboriorijst, gedroogde tomaat, groentebouillon, honing, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, tijm, tomaat uit blik, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Basisrecept uit Fresh en light:

Dressings (diverse variaties)

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, citroenschil, dijonmosterd, gemberwortel, honing, karnemelk, kikkererwten, knoflook, komijn, korianderblaadjes, mayonaise, mirin, misopasta, parmezaanse kaas, peper, rijstazijn, sesamolie, tahin, wittewijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Balsamico-linzen met pompoen en halloumi

Ingrediënten:
aceto balsamico, berglinzen, groentebouillon, halloumi, hokkaido-pompoen, honing, kastanjes, kerstomaat, olijfolie, peper, peterselie, pul biber, rode wijnazijn, salieblaadjes, sjalot en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vegan
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Bonte paprikasalade

Ingrediënten:
gele paprika, groene paprika, grove mosterd, honing, kruidenazijn, olijfolie, paarse paprika, peper, peterselie, rode paprika, sjalot, tijm, witte paprika en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch / spread
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Rieslingsaus

Ingrediënten:
boter, droge riesling, honing, nootmuskaat, peper, peterselie, room, sjalot, walnoten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:

Aardappelsalade met gebakken kikkererwten

Ingrediënten:
aardappel, extra vergine olijfolie, honing, kikkererwten, mosterd, oregano, peper, peterselie, pimenton picante, plantaardige olie, ui, wittewijnazijn en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:

Past-Salat mit Artischokken / Pastasalade met artisjokken

Ingrediënten:
babyartisjok uit pot, buffelmozarella, ciabatta, citroenrasp, citroensap, gedroogde tomaten, gladde peterselie, honing, olijfolie, penne, rode ui, witte balsamicoazijn, zeezout, zwarte olijven zonder pit en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...