Recept uit Margriet kookboek:
Forel, gepocheerde
- Ingrediënten:
- azijn, citroen, citroensap, forel, laurierblad, peperkorrels, peterselie, peterseliestelen, ui en wortel
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroen, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken: