Recept uit De kunst van het koken:
Potage Parmentier - Aardappel-preisoep
- Ingrediënten:
- aardappelen, bieslook, boter, peterselie, prei, slagroom, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dille, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, ui, water, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Jamie's dinners:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Buffet / bijgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Chez Adriaan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: