Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Ravioli met majoraan
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eidooier, kaneel, kristalsuiker, majoraan, parmezaanse kaas, ricotta en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, citroensap, droge witte wijn, eidooier, groentebouillon, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, ricotta, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, ui, wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Twaalf:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: