94 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbakpoederbloembotercitroencitroenraspcitroensapeieidooierfruithoningkaneelstokjekristalsuikerkruidnagelmelknootmuskaatpoedersuikerrode wijnroomrumsinaasappelschilsuikerwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:

Catalaanse crème - crème catalane

Ingrediënten:
amandelmelk, citroenrasp, eidooier, kaneelstokje, melk, rietsuiker, sinaasappelrasp, slagroom en suiker

Keuken:
Aziatisch / Frans / Catalaans
Soort:
ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

wijnappeltjes met notenroom

Ingrediënten:
appelen, cassis-siroop, citroen, citroenmelisse, hazelnoten, kaneelstokje, rode wijn, rozijnen, slagroom, suiker en walnoten

Soort:
fruit
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Stroopwafel-taart met roomkaasvulling

Ingrediënten:
citroen, digestivekoekjes, fijne kristalsuiker, boter, gehakt, gelatineblaadjes, glucosestroop, poedersuiker, kaneel, karamelsaus, melkchocolade, zout, roomkaas, slagroom, vanillestokje en volle melk

Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Oogappeltaart

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, amandelspijs, appel, beschuitkruim, cakekruim, citroenrasp, ei, harde wenerdeeg, kaneel, kapseldeeg, rozijnen, slagroom, suiker en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / nagerecht uit Brindisa:

Torrijas - Wentelteefjes

Ingrediënten:
citroenschil, ei, kaneelpoeder, kaneelstokje, melk, olijfolie, oud briochebrood, oud casinobrood, sinaasappelschil, slagroom, suiker en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Mousse van arroz con leche met een compote van rood fruit

Ingrediënten:
aardbei, amandelolie, blauwe druif, calasparrarijst, citroensap, citroenschil, framboos, gelatinepoeder, kaneelstokje, kers, kristalsuiker, licor 43, melk, milde olie, poedersuiker, pruim, rood fruit, sinaasappellikeur, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / rijst / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Spuntino:

Basterdsuikercheesecake en dronken pruimen

Ingrediënten:
boter, citroen, cognac, crème fraîche, digestives, donkere basterdsuiker, earl grey thee, ei, gedroogde pruimen, kaneelstokje, roomkaas, sinaasappel, slagroom, stroop, vanille-extract en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

chocolade- kaneelkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, cacao, citroenschil, crème fraîche, eieren, bloem, gehakt, kristalsuiker, nootmuskaat, olijfolie, cacao, pure chocolade, slagroom, kaneel en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Eend met morellen

Ingrediënten:
aardappelmeel, citroen, eend, ganzenleverpastei, gemberpoeder, kaneel, morellen uit blik, olie, oranjemarmelade, rode wijn, salie, sherry, slagroom, suiker, walnoten, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:

Tarte aux pommes - Appeltaart

Ingrediënten:
abrikozenglazuur, abrikozenjam, boter, calvados, citroenrasp, citroensap, cognac, crème fraîche, golden delicious, kaneel, pasteideegbodem, rum, sinaasappelrasp, slagroom, suiker en vanille-essence

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Walnotengebak - torta di noci

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, custard, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, rum, slagroom en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / noten
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Koude biersoep

Ingrediënten:
citroen, kaneel, perzik uit blik, pils, room en suiker

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Stoofperen in rode wijn

Ingrediënten:
citroen, crème fraîche, kaneelstokje, kruidnagel, peperkorrel, rode wijn, sinaasappelschil, slagroom, stoofperen, suiker, vanille-ijs, vanillestokje en vloeibare honing

Een recept uit Caroline Lebar - Elke zondag heerlijk taart

Recept uit Elke zondag heerlijk taart:

Mangocranberrytatin

Ingrediënten:
appel, appels, bladerdeeg, boter, bruine suiker, citroen, clementine, deeg, fruit, gezouten boter, kaneel, karamel, mango, slagroom, suiker, taart en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Perentaart met poire williams-vanillesaus

Ingrediënten:
amandelmeel, bladerdeeg, boter, citroen, dessertpeer, eierdooier, fijne kristalsuiker, kaneelstokje, maïzena, poedersuiker, poire williams, rode wijn, slagroom, vanillearoma en witte wijn

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Peren in pedro ximénez sherry

Ingrediënten:
beurré bosc, citroenschil, kaneelstokje, kristalsuiker, peer, pure chocolade, room, sherry pedro ximenez en vanilleijs

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit
Haal meer recepten op...