634 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapeidooierknoflookkruimige aardappelmelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieroomtijmtomaatuiwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelsla met ei en komkommer

Ingrediënten:
ciderazijn, ei, extra vierge olijfolie, gele ui, komkommer, mosterdpoeder, nieuwe aardappel, peper, peterselie, sjalot, wijnazijn en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Vichyssoise met gepocheerd ei

Ingrediënten:
aardappelen, azijn, belgische mosterd, boter, ei, fleur de sel, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, knoflookolie, kruidnagels, laurier, peper, prei, tijm, ui, vichywater, water en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Sambusak met aardappel EN KAAS

Ingrediënten:
aardappels, bloem, deeg, ei, feta, gedroogde tijm, ui, halloumi, mozzarella, olie, olijfolie, sesamzaadjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Pasteitjes met koolraap en aardappel

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, ei, groentebouillonpoeder, koolraap, melk, oude cheddar, peterselie, tijm, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Antiliaans
Soort:
quiche / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / voorgerecht uit Grieks koken:

Aardappel-ui-gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, ei, olijfolie, oregano, paneermeel, peper, peterselie, rode-wijnazijn, rundergehakt, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappel "Nik" met appelsaus

Ingrediënten:
appelsaus, broodkruim, druivenpitolie, ei, kruimige aardappel, maïsolie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Middeneuropees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappel "Nik" met kruiden

Ingrediënten:
broodkruim, dille, druivenpitolie, ei, kervel, kruimige aardappel, maïsolie, munt, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Middeneuropees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappel "Nik" met mayonaise

Ingrediënten:
broodkruim, druivenpitolie, ei, kruimige aardappel, maïsolie, mayonaise, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Middeneuropees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Ontbijt / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Boerenkool:

Frittata Met Boerenkool En Aardappel

Ingrediënten:
aardappel, boerenkoolbladeren, eieren, olijfolie, peper, rode ui, slagroom en zeezout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Boekweitpasta met aardappelen en kool

Ingrediënten:
00-bloem, aardappel, asiago, bittokaas, boekweitmeel, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, peper, salie, savooiekool, tomakaas en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:

Betzels - Sigaren met aardappel

Ingrediënten:
aardappelpuree, arachideolie, ei, eidooier, filodeeg, olijfolie, peper, peterselie, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Israëlisch / Sefardisch / Joods / Algerijns
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / lunch / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Aardappel-viskoek met tomatenmayonaise

Ingrediënten:
aardappel, bloem, ei, gladde peterselie, kappertjes, lenteuien, makreel, mierikswortel, olie, paneermeel, peper, tomatenmayonaise en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Aubergine, aardappels en tomaten

Ingrediënten:
aubergines, charlotte aardappels, citroensap, eieren, knoflook, koriander, olijfolie, peterselie, rode ui, sumak, tahin, thaise srirachasaus, tomaten, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:

empanadas met aardappel en chorizo

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappelen, boter, chorizo, eigeel, komijn, margarine, melk, olijfolie, peper, gerookt paprikapoeder, rode paprika, ui, water en zout

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Zwarte bonenburger recept - Food and Friends

Ingrediënten:
ei, aardappelzetmeel, cheddar, coleslaw, peterselie, gebakken uitjes, gele ui, hamburgerbroodjes, havermout, kristalsuiker, maïsolie, mayonaise, panko, romaine sla, sriracha, vleestomaat, wittewijnazijn, zout, zwarte bonen en zwarte peper

Haal meer recepten op...