Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Pasta met kip
- Ingrediënten:
- champignons, crème fraîche, kip, olijfolie, oudbroodkruim, oude kaas, paneermeel, penne, peterselie, spek en ui
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, ei, groentebouillon, kastanjechampignons, knoflook, koriander, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, peterselie, rode paprika, sjalot, slagroom, sojasaus, spaghetti, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-10:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Recept uit delicious. magazine - 2013-11:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept uit delicious. magazine - 2010-12:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit delicious. magazine - 2010-12:
Recept uit delicious. magazine - 2010-12: