Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Soep met rijst
- Ingrediënten:
- boter, champignons, ei, kervel, kippenbouillon, kortkorrelrijst, parmezaanse kaas, peper, sjalot en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, basmatirijst, boter, citroen, citroensap, ei, gember, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, koriander, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Koken voor elke dag: