Recept uit Dressings en marinades:
Garnalendip met kerrie
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, gember, garnaal, kerriepoeder, koriander, magere kwark, tandooripasta, ui, yoghurt en zonnebloemolie
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, cayennepeper, ei, gemalen komijn, gember, kipfilet, knoflook, kokosmelk, komkommer, limoensap, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, rode ui, sambal oelek, suiker, tomaat, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Plenty more:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Moro:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken: