120 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloneigroenteknoflookkruidenlaurierlaurierbladolijfoliepeperpeterseliepreirozemarijntomaattomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met groente

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, groentebouillon, koolraap, laurier, peterselie, sjalot, tijm, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentesoep

Ingrediënten:
aardappel, groentebouillon, laurier, peper, peterselie, prei, selderij, tijm, uien, vetstof, wortelen en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Witlofsoep met koolrabi en geitenkaas

Ingrediënten:
aardappel, geitenkaas, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, knoflookolie, koolrabi, kruidnagels, laurier, mierikswortel, peper, tijm, ui, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

prikkel soep

Ingrediënten:
aardappels, cayennepeper, citroen, gehakt, groentebouillon, ui, olijfolie, room, roomboter en tijm

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bonen en bataat van de bakkersvrouw

Ingrediënten:
bataat, bloemige aardappelen, boter, bruine bonen, chilibonen, groentebouillon, kaneel, peper, piment, pintobonen, rietsuiker, tijm, witte bonen, worcestersaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
peulvruchten / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Stoofpot van gerst en paddenstoelen

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, groentebouillon, knoflook, paddenstoelen, parelgort, peper, peterselie, tijm, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / aardappelgerecht / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Pasta met zoete rode uien

Ingrediënten:
aardappel, boter, fusilli, groentebouillon, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peterselie, rode chilipeper, rode ui, spaghetti, tijm en witte ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelsoep

Ingrediënten:
aardappelen, bieslook, gerookt spek, groentebouillon, laurier, peper, prei, room, tijm, uien, vetstof, wortelen en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met groente en tomaat

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, groentebouillon, koolraap, laurier, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Varkensworst met pompoenstoemp

Ingrediënten:
aardappelen, belgische mosterd, boter, demi-glace, groentebouillon, knoflookolie, komijn, laurier, linzen, muskaatpompoen, pastinaak, peper, tijm, varkensworst, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:

Russischer Borschtch / Russische Borscht

Ingrediënten:
aardappelen, groentebouillon, knoflook, laurier, licht bier, majoraan, olijfolie, peper, rode biet, rode ui, tijm, tomatenpuree, voorgerecht, witte kool en zout

Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Witlofsoep met noordzeegarnalen

Ingrediënten:
aardappel, belgische mosterd, boter, citroenrasp, fleur de sel, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, laurier, ongepelde grijze noordzeegarnalen, peper, philadelphia-roomkaas, roodlof, tijm, ui, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Uiensaus

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, azijn, groentebouillon, laurier, mosterd, peper, tijm, uien, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Doperwtensoep met geitenkaascroutons

Ingrediënten:
aardappel, banaansjalot, boter, citroentijm, crème fraîche, dijonmosterd, doperwten, ei, groentebouillon, grof zeezout, instantpolenta, knoflook, olijfolie, prei, rucola, volle melk, waterkers, witbrood, zachte geitenkaas, zonnebloemolie en zuringblaadjes

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Coxinhas encantadas

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, bloem, boter, broodkruim, ei, extra vergine olijfolie, groentebouillon, knoflook, melk, parmezaanse kaas, pecorino, plantaardige olie, tijm en ui

Keuken:
Braziliaans / Italiaans
Soort:
hartige hapjes / beslag/deeg
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Groente Sloep

Ingrediënten:
aardappels, courgette, doperwten, gehakt, groentebouillon, olijfolie, pastaschelpjes, prei, sperziebonen, bleekselderij, rozemarijn, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui en wortels

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Maaltijdsoep met verse tuinkruiden

Ingrediënten:
bot, groentebouillon, hacheevlees, lamsschouder, lavas, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, savooiekool, uien, vastkokende aardappelen, verse tijm, witte kool, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Wintergroenteschotel met aardappeldeksel

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, groentebouillon, knoflook, koolrabi, olijfolie, pastinaak, tijmblaadjes, tomatenpuree, uien en winterpeen

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / groente
Haal meer recepten op...