Recept uit El Bulli:
Bloemkool & Houtskool
- Ingrediënten:
- auteurkobe desramaults, bloemkoolroosjes, dragonblaadjes, fleur de sel, karnemelk, kokosslagroom, laurier, raapzaadolie, roomboter, sjalot, vlierbloesemazijn, zuring en zwarte peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit El Bulli:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Polpo:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het groot fondue boek: