Recept uit Het Franse bakboek:
Fougasse au sucre
- Ingrediënten:
- bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, olijfolie, slagroom en tafelzout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, deeg, ei, eidooier, eiwit, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, poedersuiker, prei, room, suiker, ui, witte peper, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Bij de koffie uit Bakboek:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het gouden bakboek:
Bij de koffie uit Bakboek:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / nagerecht uit Noma:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bij de koffie uit Bakboek:
Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht van De veldkeuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: