301 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbotercitroensapcrème fraîchedroge witte wijneieidooierkippenbouillonmelknootmuskaatolieolijfoliepaprikapoederparmezaanse kaaspeperpeterseliepreisjalotslagroomtijmuiwaterwitte wijnwortelzoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch uit Hoe te eten:

Krabtaart met saffraan

Ingrediënten:
bloem, boter, bruin krabvlees, double cream, eidooier, knoflook, laurier, pruimtomaten in blik, saffraan, slagroom, tijm en wit krabvlees

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Hazenpeper

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, haas, knoflook, kruidenazijn, kruidnagel, laurierblad, mager rookspek, margarine, peperkorrels, peterselie, rode wijn, room, tijm, ui en wortel

Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Goulash

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde oregano, knoflook, kummel, margarine, paprikapoeder, rode wijn, rookspek, room, tomaat, ui en varkenslappen

Soort:
vlees
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Szegediner gulyás

Ingrediënten:
bloem, knoflook, kummel, paprikapoeder, reuzel, runderbouillon, schouderkarbonade, ui, witte wijn, zure room en zuurkool

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Kruiden-kaassoufflé

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, boragie, boter, emmentaler, knoflook, melk, nootmuskaat, oregano, paneermeel, peterselie, pimpernel, room, salie en witte peper

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Agnolotti met vleesvulling en wodkasaus

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gorgonzola, ham, kalfsgehakt, kaneel, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg, peterselie, rode wijn, room, varkensgehakt, wodka, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Langoustines met deegwaren

Ingrediënten:
bloem, citroensap, gerookte zalm, knoflook, langoustines, peper, room, saffraan, sjalotje, tagliatelle, vetstof, visbouillon en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:

Zalmkroketten met groene-kruidendressing

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, bladpeterselie, bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, ketchup, knoflook, mayonaise, munt, panko-broodkruim, tomatensaus, vissaus, wittewijnazijn, zalmfilet, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Gnocchi met scampi

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, brandy, cognac, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, room, scampi, tomaat in blik, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

blanquette van konijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, charlotte aardappelen, eigeel, knoflook, konijn, kruidnagel, peper, prei, room, ui, verse gemengde kruiden, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Kaascappellacci met bolognese-saus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, knoflook, mager rundergehakt, mager varkensgehakt, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg, pomodori uit blik, ricotta, room, runderbouillon, taleggio, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Macaroni-groentegratin

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, emmentaler, groentefond, knoflook, macaroni, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, pecorino, raapstelen, room, tomaten en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lasagne met zeevruchten

Ingrediënten:
bloem, champignons, emmentaler, tomaat, knoflook, lasagne, melk, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, vetstof, zeevruchten en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Rullo di scarola

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bieslook, boter, broodkruim, crescenza, escarole, extra vergine olijfolie, knoflook, krulandijvie, pijnboompitjes, room, roomkaas, rozijn, salie en zwarte olijf

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Broccoli uit de oven - broccoli fantasia

Ingrediënten:
bloem, boter, broccoli, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, room en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Goulashsoep voor 10 personen of voor 2 dagen

Ingrediënten:
bloem, croutons, karwijzaad, knoflook, ontbijtspek, parmezaanse kaas, reuzel, riblappen, rode paprika, rozenpaprika, runderbouillon, tomatenpuree, vastkokende aardappel, wijnazijn, zonnebloemolie en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...