Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Mosselen met citroenroom en peterselie
- Ingrediënten:
- bosui, citroenrasp, citroensap, mosselen, bladpeterselie, slagroom en witte wijn
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, suiker, tijm, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte: