Recept uit Margriet kookboek:
Paddestoelen met druiven
- Ingrediënten:
- bieslook, blauwe druiven, boter, champignon, culinaire room, groentebouillon, maïzena, margarine, oesterzwam, tijm, rode port, shiitake, slagroom en water
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht uit Noma:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Het Franse bakboek:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Beginspiration:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: