Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Nigella bijt:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Recept uit Puur Eten 2:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Recept van Beginspiration:
Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Es' Factory: