748 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroeneieidooiergroentebouillonknoflookmelknootmuskaatolijfoliepeperpeterselieroomsjalotspaghettispinazietijmuivleeswaterzoutzuivelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Macaroni met vier soorten kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, emmentaler, fontina, gorgonzola, gruyère, macaroni, melk, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel 1 notitie

Recept uit De pastabijbel:

Penne met kip, broccoli en kaas

Ingrediënten:
boter, broccoli, droge witte wijn, gorgonzola, kipfilet, knoflook, panna da cucina, parmezaanse kaas, penne, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken hartige custard met kaas

Ingrediënten:
cayennepeper, cheddar, ei, eidooier, emmentaler, geitenkaas, gruyère, halfvolle room, melk, monterey jack kaas, parmezaanse kaas, room en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
custard / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Maissoep Met Kip, Kaas En Koriander

Ingrediënten:
maïzena, kaas, kippenbouillon, kippenvlees, knoflook, komijnpoeder, limoensap, maïskorrels, olijfolie, limoen, slagroom, verse koriander, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kardoens met kaas - cardi ai formaggi

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, emmentaler, fontina, kardoens, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, room en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente / kaas
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Provence:

Aubergine met kaas-roomsaus - gratin d'aubergines

Ingrediënten:
aubergine, brousse kaas, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, slagroom, tomaat, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Parmezaanse waaiers

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, paprikapoeder, parmezaanse kaas, room en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...